HYR AKVARIUM

Tanken är att Du skall kunna njuta av ett komplett och välskött akvarium utan varken kunskap eller ansvar för fiskarna och deras välmående.

Akvarieuthyrning står för all form av installation och vidare skötsel under hyrtiden. Du behöver inte kunna något om akvarier. Vi sköter ALL! Dessutom är vi ensamma om att erbjuda jour 24/7 årets alla dagar i länet.

Vad ingår ?

I ett hyresavtal ingår:

  • Fria frakter och installation av komplett akvarium efter era egna önskemål.
  • Gröna levande växter och växtnäring, Fiskar och foderautomat samt foder.
  • All teknisk utrustning som hör till.
  • Regelbunden rengöring som garanterar ett välskött akvarium året runt.
  • Dygnet runt jour. Vid oväntat tekniskt eller biologiskt fel kommer personal ut kostnadsfritt och åtgärdar fel.
  • Komplettering av fiskar, växter, lysrör mm vid behov.Du behöver inte kunna något om akvarier för att hyra av oss, all service och skötsel ingår.Korttids hyr!

Emellanåt har vi akvarier för omgående leverans som kan beställas för kortare evenemang som varumärkesprofilering vid mässa och liknande. Kontakta oss för att se vad som finns att tillgå. 


Kontakta oss på 0705350867

eller info@akvarie-uthyrning.se

Hur går det till att hyra ett akvarium?

Kontakta akvarieuthyrning i norrland, så kommer vi ut till er och tittar på lokalen och hör på eran idé. Efter besöket får du en prisuppgift direkt, eller en offert inom några dagar. Besöket är kostnadsfritt.

När ni bestämmt er för att hyra ett akvarium så sköter vi all form av inköp och leverans ut till er, samt installation av akvariet.


HYR KRUKVÄXTER

I verksamheten ingår även levande gröna växter i krukor, med full service. Genom att hyra växter av oss inkluderar det regelbunden skötsel och service. Besöksfrekvensen varierar beroende på växternas behov.

Ni tecknar ett hyresavtal i vilket vår växtskötsel är inkluderad. Under avtalstiden ansvarar Akvarieuthyrning i norrland för att växterna alltid ser lika prydliga och livskraftiga ut.

Kombinera ditt akvarium med företagsväxter.