Akvarieuthyrning i Norrland erbjuder akvarietjänster och företagsväxter i mellannorrland. Vi vänder oss till det privata företaget, landstinget och kommunala verksamheter.


Kanske har ni ett befintligt akvarium som skulle behöva en upprustning, eller flyttar ni verksamheten till nya lokaler och söker något nytt?


Området sträcker sig i dagsläget från södra Sundsvall till Timrå, Härnösand och Sollefteå. Möjligheter att utveckla området finns, hör av dig med din förfrågan.

Vi erbjuder vackra och harmoniska akvarium, kompletta med fisk och levande växter med fullständig service. Du behöver inte kunna något om akvarier för att hyra av oss, all service och skötsel ingår.

Vi sammarbetar med arkitekten vid byggnationen av stora akvarier till exempel för inbyggnad i betong konstruktionen.

Inget av akvarierna är det andra likt, de flesta är mellan 125 och 400 liter, och vårat största är på hela 2700 liter. Ett platsbyggt akvarium mätte 140 cm på höjden, dessutom 3,4 meter brett. Det tjockaste glaset är hela 55 millimeter.

Du kan kombinera akvariet, eller dammen med levande företagsväxter i kruka. Vi har också byggt Sveriges längsta akvarium på hela 6 meter. Med andra ord- har du en idé så kan vi troligen bygga ditt akvarium, och sköta om den.

Vi har sedan starten byggt upp oss som långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter till våra kunder, och ser långsiktighet som en viktig parameter när vi bygger relationer. Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch.

Kontakta oss på 0705350867

eller info@akvarie-uthyrning.se

Kontakta akvarieuthyrning i norrland för ett kostnadfritt besök på ditt företag för prisuppgift.